Kućni red

Kako bi nam svima boravak i rad u Kućici bio ugodniji i sigurniji, molimo vas da se pridržavate sljedećega.

  1. Na dogovoreni termin dolazite i odlazite na vrijeme. Poštujte zadane vremenske okvire kako biste u potpunosti iskoristili vrijeme koje vam je na raspolaganju i omogućili drugima da učine to isto.
  2. Ako ne možete doći na dogovoreni termin, otkažite ga (barem!) dan ranije. Nedolazak na dogovoreni termin nepoštovanje je vremena i rada stručnjaka te potreba drugih korisnika kojima bi taj termin možda odgovarao. Neotkazani termini naplaćuju se u 50%-tnom iznosu.
  3. Ako ste vi ili dijete bolesni, ostanite kod kuće. Naravno, otkažite dogovoreni termin! 🙂 Rado ćemo vam ponuditi novi kad ozdravite.
  4. U Kućici se koristimo papučama ili jednokratnim navlakama za cipele. Često s djecom boravimo i igramo se na podu, pa na taj način štitimo njihovo i svoje zdravlje.
  5. Ako uranite na dogovoreni termin, opustite se i pričekajte u tišini. Prolistajte ponuđenu literaturu ili se poigrajte s vašim mališanom. Svojom aktivnošću nemojte ometati rad drugih korisnika u njihovu vremenu.
  6. Sve što se nalazi u Kućici namijenjeno je njezinim malim i velikim korisnicima. Zato se prema opremi i igračkama odnosite s pažnjom i poštovanjem kako bi svima što dulje služile na radost i veselje.
  7. U Kućici postoji dovoljno igračaka kojima se potiču različiti razvojni aspekti i u kojima djeca uživaju. Nema potrebe da donosite igračke od kuće, osim ako se ne dogovorimo drukčije.
  8. Kućica je mjesto za igru i učenje. Za te važne zadatke djeca moraju biti odmorna i sita, pa se pobrinite da takva dođu k nama. 🙂
  9. U Kućici je dopušteno i poželjno izražavanje svih misli i osjećaja, ali na način koji nije uvredljiv ili neugodan drugim osobama.
psihološko-logopedski kabinet